dimecres, 19 de març del 2014

Dimecres Mut - Conquerint les alçades.


"Dimecres Mut" - "Miércoles Mudo" és un blog hop que va iniciar Maybelline de Naturalmente mama i participar és molt fàcil. Només has de publicar els dimecres una foto (s) sense escriure res per a explicar-la, d'aquí ve lo de "mut". Després no oblidis enllaçar al linky que pots trobar aquí i deixar un comentari a cada blog que visitis. Per saber com va néixer el "Dimecres Mut" i les seves normes pots llegir-ho aquí.
"Miércoles Mudo” es un carnaval de blogs o blog hop iniciado por Maybelline de  Naturalmente mama y participar es muy fácil, solo debes publicar los miércoles una foto (s) sin escribir nada para explicarla (s) (de ahí viene lo mudo). Luego no olvides enlazar en el linky que está aquí y dejar un comentario en cada uno de los blogs que decidas visitar. Para conocer como nació el Miércoles mudo y sus reglas, puedes hacer click aquí.

6 comentaris:

  1. Mirando desde las alturas...

    Feliz MM!
    Besotes
    http://mipequedemonio.blogspot.com.es

    ResponElimina
  2. Als meus peques tb els hi encanta trepar als arbres, tot i que els teus han pujat bastant a dalt, que atrevits! Feliç DM.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que eren amunt però no van mai més enllà del que estan segurs que poden fer, són atrevits i prudents alhora, jejeje. Feliç DM!

      Elimina
  3. Quina foto més guai...s'ho passarien pipa...un bon detall el casc...jajaja petonetes...
    Diana B.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tinc moooltes fotos on surten amb casc perquè com que solen agafar la bici quan sortim després al parc ja no es treuen el cas facin el que facin! Gràcies per passar!

      Elimina

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!