CONTACTE

Per encàrrecs, preguntes, dubtes, col·laboracions,... em podeu escriure a hola@planetababetes.com i us respondré encantada.

També em podeu trobar a facebookpinterest i instagram.

I aprofito aquest espai per explicar-vos que, tot i que el blog és bàsicament una finestra oberta a casa, on comparteixo moments, reflexions i experiències del nostre univers particular,  puntualment publico posts on us parlo de projectes o productes que m'agraden.
Al blog només hi escric jo i escrigui del que escrigui, us en dono la meva opinió sincera. Sempre us parlo de coses que hem provat a casa o que ens agradaria provar! ;-)
Si alguna marca o empresa em fa arribar algun material per tal que jo després us en pugui parlar trobareu una nota al final del post on indica que és un post col·laboratiu i a l'etiqueta de col·laboracions els trobareu tots.
Així no hi haurà mals entesos que es veu que això dels posts col·laboratius o patrocinats, aquests serien si mai em paguessin per escriure (cara de boca i ulls molt oberts!!), pot generar confusió i us ho volia deixar clar.
Ens seguim llegint? Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!