dissabte, 5 de novembre del 2016

L'agenda de "Ets el que menges"; més que una agenda pel 2017!

Fa uns dies estava pensant que havia de buscar-me aviat agenda pel 2017 i llavors, coses de la vida, vaig rebre un correu electrònic que em va fer molta il·lusió! La gent de "Ets el que menges" editaven una agenda 2017 i feia molt bona pinta!

El dimecres la vaig rebre a casa en primícia i avui us escric quatre línies per presentar-vos-la. Escrita per la Núria Coll, directora de la plataforma, i amb unes il·lustracions precioses de Maru Godàs, les 160 pàgines de l'agenda 2017 "Ets el que menges" són molt més que una agenda. Entre les seves pàgines hi trobareu consells de salut i nutrició, curiositats sobre diferents aliments, trucs, receptes i fins i tot, guies sobre fires i mercats, peixos saludables i recomanacions de llibres.



Ja veieu que tant el contingut com l'estètica estan molt cuidats, us asseguro que un cop la tens a les mans vols trobar una estona per seure al sofà i fullejar-la amb calma!

Us he de dir que jo sóc de les que guarda les agendes i calendaris perquè, d'alguna manera, els faig servir de diari de la família, amb mil anotacions i notes al marge. No tinc cap dubte que aquesta també la guardaré, el que no tinc clar és si ho faré amb la resta de dietaris o si la guardaré a la cuina amb els llibres de receptes i consulta!

Si us agrada aquest estil de llibre, estic segura que el llibre de cuina que es va editar des de l'escola ("La cuina del Martinet, dels fogons a l'esperit" de l'Àngels Puntas) i que ja us vaig presentar aquí, us encantarà, doneu-hi un cop d'ull!

I vosaltres, feu servir agenda o tireu de memòria? Jo he comprovat que quan poso les coses per escrit el meu cap es descomprimeix! ;-)

Una abraçada,
Carla





2 comentaris:

  1. Sóc de les que he assistit a la presentació del llibre i que l'he comprat per a tota la familia. Però, Núria Coll, t'he de dir que un grapat de dibuixants seguidors de la Maru Godas ens hem quedat molt decebuts de que ni la mencionéssis en la teva presentació. M'agrada el format d'aquesta agenda, m'agraden els apunts, petits apunts per un vast tema, però el que més m'agrada són els dibuixos, sense ells aquesta agenda seria una sosez. O sigui que no et perdonem aquesta falta de delicadesa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Anna! Gràcies pel teu comentari. Jo només sóc una lectora que quan va tenir l'agenda a les mans va tenir ganes de compartir-ho amb els seus lectors. Ja veus que al post parlo tant de la Núria com de la Maru perquè per mi la il.lustració juga un paper molt important també en aquesta agenda. Potser pots fer-li arribar les teves paraules a la Núria a través del seu web: "Ets el que menges".
      Una abraçada i fins aviat!
      Carla

      Elimina

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!