divendres, 26 de juny del 2015

Quan dir gràcies es queda curt...

Crec que el post d'avui és el post perfecte per seguir amb el de dilluns. I és que el dia d'ahir va ser un d'aquells dies que queden pel record i també va ser gràcies a la lactància materna. 
Rebre tantes paraules d'agraïment, mirades, abraçades, somriures.... de mares i nadons que he tingut la sort d'acompanyar en aquest últim any és.... no sé com dir-ho, t'omple per dins! Sentir que fas bé la teva feina, que has pogut aportar quelcom a aquestes noves famílies, que d'alguna manera formes part d'aquests primers mesos com a pares i mares, .... jo no puc més que estar infinitament agraïda a totes aquestes mares (i pares) que em fan i m'han fet confiança. 
Ahir em van regalar rams de flors, penjolls preciosos, collages de fotos, cistelles de verdura ecològica , berenars preparats amb molt carinyo, fins i tot un concert de guitarra! I em van regalar paraules, moltes paraules d'agraïment que només puc retornar amb un agraïment encara més gran per part meva. Totes les porto guardades al cor i em van fer emocionar fins a les llàgrimes! Que em costa poc plorar, ja ho sabeu; però ahir eren llàgrimes d'alegria, d'emoció, d'agraïment! 





Del meu pas pel Baobab m'emporto un munt d'aprenentatges i de bons moments compartits, de mares que vaig conèixer amb panxa i que acomiado amb nadons que gairebé ja caminen! La Vero agafa el relleu del grup i esteu en molt bones mans. Des d'aquí us envio els meus millors desitjos per tot el projecte perquè espais com aquest són necessaris; espais de trobada, per fer tribu, amb persones que creuen que el respecte i l'humor són bàsics per una criança feliç ... ja sabeu que teniu tot el meu suport i que això no és un adéu, només un fins ara!
Moviment Nat ens hi seguirem veient a l'estiu i al setembre començarem el nou curs escolar amb moltes ganes. Avui m'heu sorprès de veritat i crec que a l'Anna també!  Ha estat preciós veure créixer el grup durant aquest any i veure on hem arribat. Sense vosaltres, sense la vostra confiança i la vostra presència no hauria estat possible! Gràcies per ser-hi cada dijous, per compartir penes, alegries i nits sense dormir! Per portar gairebé sempre un somriure i aconseguir fer-lo tornar quan hi ha hagut llàgrimes. Gràcies per haver estat tantes i tan fidels que ens veiéssim "obligades" a repensar la gestió del grup. Gràcies per seguir venint malgrat les "normes" :-)) Sou fantàstiques! 



Crec que no hi ha millor manera d'acabar aquest post que compartint algunes de les paraules que m'heu fet arribar; us confesso que a mi em posen la pell de gallina....

"Ha estat un gran regal aquest grup de suport i que tu hi fossis. Realment no sé si hauria estat igual la criança de l'A sense tu i les mares que han configurat el grup. Agraïment profund per la teva feina i l'amor que hi poses! Moltes abraçades i segur, segur, segur que per aquest planeta de babetes ens tornarem a trobar. M"

"Gràcies per acompanyar-nos en un viatge a través de les nostres pors i preocupacions, fins al racó més endins del nostre ésser, per florir com a mares. Gràcies per creuar-te en el nostre camí. M"




Gràcies Anna, Judit i Vero per haver comptat amb mi. 
Gràcies Cristina i Joan, Montse i Clàudia, Asun i Vinyet, Lidia i Carlota, Silvia i Olivia, Mònica i Artau, Míriam i Isard i Joni, Ariadna i Arlet i Max i Albert, Yolanda i Violeta, MªÀngels i Bru,  Mònica i Carla, Leia i Àlex, Ariadna i Zoe, Belisana i Olivia, Mathilde i Pol, Marina i Arnau i Sergi, Iraida i Gerard,....
Gràcies Alba i Nil, Marta i Martina, Lucía i Jon, Laia i Quim, Marta i Martina, Laia i Aniol, Marta i Lluc i Alguer, Maria i Candela, Anastasia i Ivan, Marta i Berta i Ricard, Queralt i Roc i Marcel, Diana i Marco i Bernd, Amaya i Aina, Toya i Lucía, Elaine i Bruna, Laura i Jan, Gemma i Aril, Laura i Ada, Raquel i Èlia, Vanessa i Quim, Mar i Nabil, Núria i Berta, Maitane i Duna, Txell i Pol, Leire i Bruna, Cristina i Marc, Alba i Guida, Izaskun i Arnau, Laia i Aila, Estel i Gael, Míriam i Bernat, Marisa i Alba, Elisabet i Héctor, Mònica i Oriol, Marta i Ander, Shay i Noelia, Marta i Roger, Natàlia i Gina, Marta i Júlia, Elisenda i Violeta, Núria i Vinyet,...
Estic segura que em deixo famílies, si us plau no m'ho tingueu en compte. :-)
Una fortíssima abraçada a totes i molt bon estiu!
Carla


 

6 comentaris:

  1. Aix!! On són els clinex?! No n'hi ha per menys Carla, no saps com n'és de bonic i important sentir suport quan ets mare, i sobretot si ets "primerica", com jo!! La Vinyet va començar el seu camí molt més tranqil.la quan unes bones paraules teves ens van animar a dormir boca terrossa!! Mil gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Boniques que sou! Falta em feien els kleenex a mi!!! Una abraçada!

      Elimina
  2. ostres, no en sabia res! quina llastima pq jo també t'estic enormement agraïda pel teu suport incondicional en la lactancia materna i en l'aventura de ser mare..no se com podre agraïr-te tots consells/paraules en els moments de pànic/pors! espero poder seguir cultivant la nostre amistat i compartir moments innolvidables! petons reina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Saps que sempre hi sóc per vosaltres guapa! Una abraçada molt gran!

      Elimina
  3. Oh! Jo tampoc en sabia res! Realment m'has fet saltar les llàgrimes i mira que ara mateix estic als FGC rodejada d'adolescents, quin vergonya! :DD, Per mi has estat un suport enorme en els primers mesos de ser mare, sense tu i els teus consells i sense vosaltres mares i les vostres experiències, la lactància no hagués estat un èxit com ha estat, i el record dels primers mesos com a mare és un record ben dolç i feliç del qual en formeu part.
    Una abraçada ben gran de part meva i de l'Ada.
    Laura

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laura guapa!! Mil gràcies per passar per aquí i per les teves paraules, jo em sento molt afortunada de fer la feina que faig i rebre el vostre feedback només em fa tenir més ganes de seguir! Una forta abraçada!!!

      Elimina

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!