dilluns, 22 de juny del 2015

De lactàncies i fotos boniques

Les últimes setmanes de curs sempre són una bogeria i aquest 2015 no ha estat una excepció. Més aviat al contrari! Se'ns hi han afegit un casament, un festival de música i guanyar una sessió de fotos de família! De tot i de moltes més coses us en voldria escriure però entre el cansament i la falta de temps, ho porto fatal. 
Sigui com sigui, avui si que sóc aquí i és que, quan aquest cap de setmana la Mireia de   Lifeclicksbymireia.com em va enviar les fotos de la nostra sessió vaig quedar tan al·lucinada que havia de trobar el moment si o si! Al blog de la Mireia hi descobrireu perquè vam guanyar aquesta sessió, per a què han de servir les fotos i podreu veure també les fotos de la Marta i la Martina que van ser les altres dues guanyadores del concurs. Com que no us ho podeu perdre us deixo l'enllaç directe aquí.
I aquí us deixo la meva selecció...


La lactància és i ha estat un tema clau en la criança dels meus fills. Pels qui no ho sabeu aquest estiu farà vuit anys que vaig començar a donar pit i des de llavors el meu amor i interès cap a la lactància materna no ha fet més que créixer. Poder-m'hi dedicar professionalment acompanyant les mares que vénen als grups de lactància és un regal i tenir aquestes fotos també! Mil gràcies Mireia!!



Dir-vos que la Mireia, a part de fer fotos precioses; és un encant de persona, és mare de quatre fills i es va saber posar els meus a la butxaca en un tres i no res!



Que me'n dieu, us han agradat les fotos? Us agrada aquest tipus de sessions per fer a casa? Com sempre, estaré encantada de llegir-vos als comentaris o a les xarxes socials!
Una abraçada,
Carla

4 comentaris:

  1. Moltes gràcies per les teves paraules i gràcies per obrir-me les portes no només de casa vostra sino de la vostra familia!. És un gust compartir el temps amb families tant disposades a deixar-te formar part durant una estona dels seus jocs, estones compartides..Hi ha molt amor a casa vostra, i molta creativitat!!! I quin luxe que els teus fills hagin pogut gaudir de la lactància durant tant de temps, tot un exemple!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara no t'havia respots aquí Mireia! Vam gaudir molt de la teva visita a casa nostra i les teves fotos són un record preciós! Mil gràcies i molta llum amb Dits Petits! El projecte em té el cor robat! Una abraçada!!!

      Elimina
  2. Quines fotos més boniques Carla! M'encantaria tenir un repor així!! no ho descarto!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Val molt la pena Sandra! Si una sessió professional s'escapa del pressupost segur que hi a algún amic de confiança amb mmà per les càmeres a qui n'hi pots demanar algunes. Una abraçada guapa!

      Elimina

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!