dilluns, 5 de maig del 2014

"Ilustrando voy, ilustrando vengo": Anduluplandu

Dibuixar no és el meu fort, gens! Dibuixo exactament igual que quan tenia 12 anys, què hi farem... Això si, els meus fills diuen que com és que en sé tant de dibuixar, santa innocència!

Bé, al que anava.... Fa temps que a l'hora de triar contes, ja sigui a la biblioteca o a la botiga, m'hi miro molt amb les imatges que hi surten. M'agrada que tinguin unes il·lustracions cuidades, està clar que la història que ens expliquen i com ho fan és important però els petits són molt visuals, sobretot si no llegeixen i crec que val la pena oferir-los coses boniques. Evidentment per a gustos colors però per a mi això també és educar-los, en l'estètica, en la bellesa d'uns colors en harmonia, d'unes línies senzilles,...
En general, no m'agraden els contes amb dibuixos "simplons" o poc treballats, no sé si m'explico... I amb això no vull dir que a ells no els atragui eh! Que l'Aran es torna boja amb un conte ple de purpurines i colors roses que brillin però..... aquí és on entrem nosaltres per fer-los descobrir altres estils!
En fi, que últimament estic descobrint persones que, per a mi, dibuixen molt bé, a mi m'agraden els seus dibuixos vaja i he pensat que potser a vosaltres us agraden també! Així que el primer i tercer dilluns de cada més us els aniré presentant. Espero les vostres opinions!!!

El primer projecte que us porto és Anduluplandu, l'Elisabet Díez és de Tarragona, publicista i dissenyadora gràfica però s'ha anat re-orientant cap a la il·lustració i fa cosetes tan boniques com aquestes:




Jo em declaro fan dels óssos en tots els seus formats i aquest de l'hivern el trobo adorable!! I dels pingüins que me'n dieu? No són moníssims també? 
Us animo a visitar la seva pàgina web, el seu blog o la seva botiga on-line. També fa invitacions i retrats per encàrrec, teniu les galeries aquí i  aquí.



Que us sembla? Us agrada aquest estil? 
Una abraçada!
Carla

4 comentaris:

  1. Respostes
    1. De res!! M'agraden molt les teves il.lustracions!!
      Una abraçada!

      Elimina
  2. M'encanta, no la coneixia i m'has descobert dibuixos molt bonics...a mi m'encanta dibuixar i valoro molt la feina dels altres!.
    Una abraçada,
    Immacreativa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Imma, per la teva visita i el teu comentari! Una abraçada!

      Elimina

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!