dijous, 8 de maig del 2014

Converses 2.0 que inspiren

Ahir vaig formar part d'una conversa 2.0 sobre les escoles amb mares que no ens coneixem més enllà del món virtual. Va ser una cosa totalment improvisada i em va fer adonar que cada vegada hi ha més gent que creu en un altre tipus de fer, d'aprendre, de viure... i la vida fa que me les vagi trobant als llocs més inesperats. Sempre són una grata sorpresa!
Per a elles i per tots els que em llegiu habitualment us deixo avui aquest post curt amb uns quants enllaços que us poden interessar.

En primer lloc aquí trobareu tota la informació de les 17es Trobades Pedagògiques al Martinet, es faran el dia 31 de maig. Si hi voleu assistir no us encanteu que les inscripcions s'omplen molt ràpid!

Aquí us deixo l'enllaç al bloc de la FUB (Fundació Universitària del Bages) amb un resum de la xerrada que mestres de l'escola van anar a fer allà aquest febrer passat. El Bloc de la FUB és ple d'articles interessants, feu-hi un cop d'ull!

I finalment us deixo l'enllaç al vídeo de la Jornada d'Educació Infantil que es va celebrar el dissabte 15 de març a l'Escola Drassanes i a l'edifici de Rosa Sensat amb el títol: "Dels racons als ambients. Reflexions sobre l'organització dels espais, temps i materials" en la qual es van presentar experiències de les escoles El Martinet i JM Céspedes.
http://vimeo.com/89495601#at=0

Espero que gaudiu de tot plegat!
Una abraçada,
Carla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!