dissabte, 23 de juny del 2018

Dinar a l'escola o a casa?

Acabada la darrera setmana de curs he tret un moment de sota les pedres per escriure un post que fa molt temps que volia escriure sobre un tema que m'heu preguntat alguna vegada.
Com portem el tema dels migdies anant a una escola que ens queda lluny de casa?
Doncs bé, quan vam decidir l'escola dels nens quedava bastant descartat que poguessin venir a dinar a casa. Amb aquella fe ho vam provar algun dia però anava súper just i resultava més estressant que una altra cosa així que, mentre fèiem l'adaptació a l'escola, també la vam fer al menjador.
Tenim la gran sort que a l'escola sempre hem tingut uns cuiners espectaculars i que els monitors de menjador són sempre un amor de persones així que els primers anys es quedaven cada dia a menjador i els recollíem a les 4.
Va arribar un punt però, en què es van cansar de la rutina i vam posar-nos a buscar una solució que fos sostenible per a tots. Així, vam decidir que es quedarien 3 dies a la setmana a menjador i dos dies sortirien a fer pícnic al parc. El curs passat sortien amb nosaltres i aquest any ja ens hem organitzat amb un grup de famílies i els pares i mares fem torns per treure tota la colla de canalla a dinar al parc.
La veritat és que a vegades se'ns fa costa amunt quan hem de preparar les carmanyoles i pensar els menús però també us he de dir que aquests migdies són un regal per ells i per l'adult que els acompanya. Jo no hi he pogut anar gaire per horaris de feina però els dies que m'ho he pogut muntar els he gaudit molt!
Una vegada decidida l'opció pícnic, ens vam posar a buscar un sistema per dur el menjar a l'escola i va ser llavors quan vam descobrir les motxilletes isotèrmiques de LittleLife. Els seus dissenys van encantar als nens i la seva mida és ideal per la carmanyola així que cada u es podia dur el seu menjar, coberts i tovalló. Com que són isotèrmiques el menjar es manté fred o calent unes hores i això facilita bastant les coses!


A part dels migdies de pícnic, també les hem fet servir pels dies que voltem, ja sigui a la neu, a la muntanya o a la platja. Hi ha dies que ho agafem tot, inclòs el nostre pack de LightmyFire que està moooolt ben pensat, especialment les forquilles-cullera, els gots col·lapsables i el tupper llarg compartimentat en tres!!!  A l'hivern ens va anar de conya per dur a la motxilla mentre esquiem i anar avituallant al personal :-)



I per acabar, com que fa temps que volia parlar d'aquest tema vaig pensar que estaria bé aprofitar i fer un sorteig. D'aquesta manera, si voleu organitzar picnic pels petits, us serà més fàcil i divertit.

Així que, per gentilesa de Esportiva Aksa, podeu guanyar un lot que inclou: una bossa isotèrmica de LittleLife (model a escollir), uns coberts i un got de LightMyFire.

Podeu participar-hi via Facebook i/o via Instagram. Com?
1. Deixeu un comentari al post de la xarxa social que escolliu on hi aviseu a tres amics que els pugui interessar el sorteig.
2. Seguiu els comptes d'Esportiva Aksa i Litlle Life España a les xarxes.
Aquí us deixo els enllaços directes de Facebook: EsportivaAksa i Littlelife
I aquí els perfils d'Instagram: @esportivaaksa i @littlelifeesp
Teniu temps fins dimarts 26 de juny a mitjanit.

Molta sort i a gaudir molt de l'estiu!!!!
Una abraçada,
Carla


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!