ELS HABITANTS DEL PLANETA

Al Planeta BaBetes som cinc.
Normalment som 5, però a vegades s'hi afegeix el gos dels avis, o la iaia o els tiets o els avis o els cosins o els amics,... i llavors en som 6 o 10 o 16 o 20...

Tornant al tema, els cinc que sempre hi som, som aquests:

La L és la més menuda, és la única de casa nascuda a l'hivern i va que vola, té molta feina a descobrir món i atrapar els seus germans. És l'últim "bebé" de casa i te la menjaries a petons.

L'A és la nostra princesa guerrera. Va arribar per demostrar-me a mi i a tothom que no hi ha res impossible, amb els seus ulls blaus i una rialla que enamora captiva tothom que la coneix. Amant dels cors, el rosa i el lila, els vestits de princesa i de ballarina. És espontània i  feliç, defensora de les accions justes i té les coses molt clares. És tota intensitat.

El B va ser el primer habitant petit del Planeta, el que va fer que tot es redibuixés al seu voltant i ens va ensenyar a veure-ho tot des d'uns altres ulls. Prudent però atrevit, carinyós, amant del moviment i motivat de les rodes amb 3 anys ja pedalava amb una bici més gran que ell. És el gran i, a vegades es nota en el seu fer seriós i responsable.

El J és creador al 50% del Planeta. El de les galtes vermelles i el cabell rinxolat que em va enamorar ja fa més de 10 anys. És un gran pare i un gran company de vida, entusiasta, amant de la natura, carinyós, amic dels seus amics, trapella i molt bona persona. Una mica despistat però amb els tres tresors que m'ha regalat crec que li puc perdonar. :-)

La Carla, o sigui, jo. Com costa definir-se a un mateix oi? Sempre havia tingut clar que volia casar-me i tenir fills, molts nens i nenes que omplissin una casa de rialles i alegria. Tinc tres fills, tres regals que m'han fet MARE i és el millor que m'ha passat mai, formar aquesta familia amb el J és un somni fet realitat! Ens falta la casa però tot arribarà no?  A part de mare sóc moltes altres coses, parella, filla, germana, cunyada, amiga,.... I també química, assessora de lactància, instructora de portanadons, amb formació enfocada a l'acompanyament dels processos d'embaràs, part i criança, emprenedora, crafter, pastissera, amant de les coses boniques i ara també blogger. 

Espero que us agradi el que aneu trobant per aquí.
Benviguts al nostre univers particular!

2 comentaris:

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!