dissabte, 20 de gener de 2018

Recursos, llibres i contes Montessori amb Estrella Polar

Fa ja uns mesos us vaig presentar a instagram el llibre "100 activitats Montessori. Descobreix la pedagogia Montessori a casa", l'acollida va ser boníssima i em consta que sou molt@s els que heu posat en pràctica algunes de les idees que hi apareixen. 
Desde llavors Estrella Polar i Timun Mas, ambdós segells dins el Grup Planeta, han seguit treballant per ampliar la varietat de recursos sobre Montessori i dijous passat ens van presentar les darreres novetats a "La Inquieta", un espai d'alló més acollidor al barri de la Sagrera de Barcelona. 
(Podeu descobrir l'Espai La Inquieta xafardejant el seu facebook aquí.)
Vam tenir el privilegi de poder compartir taula i xerrada amb Ève Herrmann. Ella és l'autora de tota aquesta deliciosa col·lecció de llibres i materials Montessori així com del bloc "Liv & Emy's diary". En el qual hi relata el dia a dia amb les seves filles que escolaritza a la seva casa de Lió. Tot i que el bloc està escrit en francès us recomano activament treure-hi el cap, estic segura que us encantarà!
Els dos volums de les "Petites històries Montessori" inclouen tres contes i tres propostes d'activitat cada un. Les il·lustracions són delicades, suaus i realistes. Els textos breus, clars i escrits en lletra lligada. Uns "must have" a qualsevol casa on Maria Montessori sigui font d'inspiració.


Una altra proposta que també em va agradar molt, tant per la bellesa de les il·lustracions com per les diferents possibilitats que donen, és la caixa de les "Primeres paraules". Un total de 150 targetes de vocabulari distribuïdes en 5 grups: animals, flors, insectes, fruites i ocells per descobrir la natura que ens envolta.


Per aquells que vulgueu més informació us deixo els enllaços a les col·leccions Montessori senceres en català (Estrella Polar) aquí i en castellà (Timun Mas) aquí.
Avui no m'allargo més que els que em seguiu a instagram ja heu vist que he tingut un dia llarg i m'acomiado amb la màxima amb la qual Maria Montessori defineix la seva pedagogia: "Segueix al nen".
Si teniu dubtes, comentaris o el que sigui.... ens veiem a les xarxes!
Una abraçada,
Carla


Cap comentari:

Publica un comentari

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!