dijous, 11 de febrer del 2016

De canviador de bolquers a taules d'experimentació

Em passa sovint que tinc posts a mitges durant mesos, aquest no és una excepció, aquest va ser un dels projectes de l'estiu!! Sort que hi ha coses que no caduquen!
Al que anàvem, segur que moltes de vosaltres teniu el típic canviador SNIGLAR d'Ikea, si? És aquest. Nosaltres el vam comprar quan va néixer l'Aran i deu ser "bestseller" perquè no l'han descatalogat! Fins llavors vivíem en un pis súper petit i al Bernat el canviàvem damunt l'escriptori amb un coixí d'aquells d'espuma i anar tirant. Quan va néixer l'Aran ja vivíem en una caseta amb més d'una habitació i vam buscar un canviador amb les tres B: "bueno, bonito y barato". La veritat és que aquest és molt senzill però ha resultat sempre molt pràctic.
El cas és que, un cop la Laia va deixar de dur bolquers, tot i que el vam estar fent servir per posar trastos varis, feia més nosa que servei així que em vaig posar a rumiar com donar-li un altre ús. Un dia se'm va encendre la bombeta. Li vaig demanar al pare de les criatures que me'l tallés en dues parts i voilà, ja tenim dues taules d'experimentació! (De fet el Joan ho va fer ben fet; desmuntant l'estructura, llimant, etc... Jo les hauria tallat a sac, sort en tinc d'ell!)


Un cop tallades i tornades a muntar les vam pintar amb Chalk Paint Versante perquè resistissin tot el que hi poséssim i les poguéssim deixar al pati sense patir. 
Si voleu saber més sobre l' Autentico Chalk Paint us en vaig parlar aquí; jo sóc molt fan d'aquesta pintura, la paleta de colors és maquíssima, és eco-friendly, no necessites tractar la peça a pintar i dóna un acabat mate preciós.
Quan les dues taules ja estaven ben seques vaig preparar la primera proposta d'experimentació i els vaig deixar fer...





A les fotos no es veu però la proposta ràpidament va atraure a tots tres i va donar joc durant molts dies. A la cuineta encara hi tenim algun tupper amb arròs de colors i les taules ja les hem fet servir per altres propostes, ja us les aniré ensenyant!
Que us ha semblat la idea? Com sempre us espero als comentaris i a les xarxes!
Una abraçada,
Carla


4 comentaris:

  1. Oh em va genial aquest post perquè justa acabo de desmuntar aquest canviador i estava pensant com reaprofitar-lo. Vaig pensar també en el pati però pensava que es faria malbé deseguida. No vaig pensar en la pintura, aguantaria la pluja?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja tinc ganes de veure les teves taules acabades Judith!!!

      Elimina
  2. Ei Carla!!!! Ens ha encantat la idea! La farem segur!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan les acabis passa'm una foto eh!! Visca wallapop!!

      Elimina

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!