dimarts, 28 d’octubre del 2014

Mentre la tardor no arriba, ens la pintem!

En teoria fa dies que estem a la tardor però com es diu ara: "el veroño es la nueva estación entre el verano y el otoño" i mentre esperem que arribi la tardor de debò, la fem present a casa a base de treballs manuals varis!
Quan vaig veure aquest post al blog de la Bea de Cbda, que venia de la mà de @delidlux vaig pensar que ho havíem de provar! Delidlux sempre té idees molt bones i fa unes fotos xulíssimes així que t'agafen ganes de fer de tot.
Una tarda sortint d'escola vam recollir un grapat de fulles, ens vam posar unes samarretes velles i ens vam disposar a pintar. És una d'aquelles activitats aptes per a nens de totes les edats i jo ho agreixo perquè així la Laia també pot participar sense els altres sentin que "molesta".



Els havia ensenyat les fotos del post de @delidlux perquè veiessin la idea però després els vaig deixar fer al seu aire. La primera pintura blanca (una de la marca Milan) no cobria gaire així que vam provar amb la d'Ikea que teníem per estrenar i la cosa va anar molt millor. (Gràcies Àngela per la recomanació!)
Se'ls va fer una mica llarg haver d'esperar que les fulles negres i blanques s'eixuguessin per poder fer els ulls i la boca als ratpenats i fantasmes així que, mentre esperàvem vam retallar unes carabasses amb cartolina per poder-les pintar també, un parell van anar a parar a la banderola i amb una altra el Bernat se'n va fer una medalla. I amb tot plegat, mireu quin racó més bonic tenim ara!

No sé per què me n'hauria d'estranyar però el fet és que la purpurina va ser un èxit absolut! (I era purpurina vintage eh! D'aquesta que fa anys i anys que tenia en una caixa de materials varis. Comprovat està que la purpurina no caduca i que segueix brillant passin els anys que passin :-))
Amb la pintura que ens va sobrar vam fer aquest arbre de tardor. Aquí una que li sap greu llençar pintura i era difícil tornar-la a posar al pot!



Espero que us hagi agradat i si us animeu a fer alguna cosa semblant m'encantarà veure-ho!
Una abraçada,
Carla
PD: Ja veieu que encara que intentem mantenir l'esperit de la Castanyada, el "halogüin" comença a entrar amb força a casa. De fet, els nens em pregunten: "- Quants dies falten per aquest carnestoltes que ja falta poc?-" :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!