dijous, 21 d’agost del 2014

#estiualamuntanya vol.II Camping Pla de Barres

El que us deia, aquest estiu la nostra acampada particular ha estat al Pla de Barres, és un camping municipal situat sota el Llac de les Bulloses (Lac des Bouillouses), a 3km del poble de Mont-Louis, al bell mig del bosc i en un entorn immillorable.


Caminant dos minuts des de la nostra caravana ja creuàvem el Tet, és EL riu, tranquil i ample convida a posar-hi els peus i fer-hi un capbussó quan la calor apreta. Hi ha un camí que va a tocar de l'aigua i que és ideal per fer passejades buscant un racó on banyar-se i berenar.



Us he dit ja, que aquest camping és municipal, oi? Com en tots els que hem anat fins ara, això vol dir serveis mínims però tot molt correcte. O sigui, res de mini-clubs ni pistes de tennis però si unes parcel·les amples i uns lavabos nets i cuidats. Les tarifes són molt econòmiques i tenint França tan a prop us recomano fer-hi una escapada sense dubtar ni un moment. Perquè us en feu una idea ràpida, nosaltres que som cinc amb cotxe i caravana pagàvem 22€/dia en plena temporada alta!


El que ens agrada també d'aquest tipus de càmpings, és que la gent que hi sol anar és amant de la muntanya i el fa servir de camp base per fer excursions, així que durant el dia hi ha poc moviment i a la nit, a partir de les 10 ja no s'hi sent ni una mosca. O sigui que tens tranquil·litat assegurada si un dia et quedes per "casa" amb els nens que també està bé fer "pànxing" de tant en tant, no?
Al proper lliurament de l' #estiualamuntanya us explico una excursió xulíssima i apte per a tots els públics!
Una abraçada,
Carla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!