dijous, 10 de juliol del 2014

100 Happy Days

Avui és el dia!! 
He acabat el repte #100happydays sense saltar-me ni un sol dia, trobant cada dia quelcom positiu i fent-ne una foto per recordar-ho.
Quan em vaig proposar fer-ho i vaig començar recordo pensar que 100 dies eren més de tres mesos i que em plantaria a l'estiu, llavors em quedava molt lluny! Al llarg d'aquestes setmanes, de tant en tant anava mirant quants dies portava però últimament ja no, tenia tan interioritzat el fet de buscar el moment/s feliç del dia que ja no pensava en el repte. És curiós que, fins i tot en dies dolents el fet d'haver de trobar quelcom que em fes feliç m'ha ajudat a mantenir un estat d'ànim més positiu, cosa que en aquests dies més grisos es fa més difícil, o no? 
Un exercici tan visual com aquest ajuda a adonar-te que tenim moltes coses a agraïr, és una cosa de la que en sóc molt conscient i de la que intento que els nens també en siguin conscients; som uns afortunats en molts sentits, és important tenir-ho present cada dia i ser agraïts!!
Fa una setmana, de cop, em vaig il.luminar, si ja dec estar a punt d'acabar!!! Vaig consultar el hastag que em vaig crear a instagram (#planetababetes100happydays) i si, només em quedava una setmana!!! I aquests 7 dies, com els altres 93, han passat volant!
Us deixo amb un resum del que han estat aquests 100 dies:


Els que em seguiu a instagram podeu consultar el hastag per veure les 100 fotos, 100 moments feliços, a veure que us semblen!
I vosaltres, us animeu amb el repte? Aquí teniu tota la informació, si ho feu digueu-m'ho que us aniré seguint!
Una abraçada,
Carla


6 comentaris:

  1. Em sembla un repte fantàstic! M'hi rumiaré perquè no sóc massa constant, però en uns dies et dic què he decidit. Jo t'he anat seguint a Instagram i et puc dir que m'encanta com trobes quelcom positiu a tot. Una besada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per les teves paraules Eulàlia! A veure si t'animes! Al principi es pot fer feixuc però després val la pena! Una abraçada!

      Elimina
  2. Molt be!!! Felicitats per haver complert 100 dies de repte! Ha de ser força complicat!, i això de buscar el costat positiu a cada día m'agrada molt!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! Anima't a fer-ho que estic segura que te'n sortiries i amb fotos molt xules!! Una abraçada!

      Elimina

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!