dilluns, 4 de novembre del 2019

Planeta d'essències: la nostra comunitat al voltant dels olis essencials

Tot i que em considero una persona resolutiva i de funcionament bastant ràpid en general, hi ha processos pels quals necessito un temps i una experiència prèvia llarga abans d'atrevir-me a compartir l'aprenentatge amb qui m'envolta.
I això justament, és el que m'ha passat amb els olis essencials.
Jo vaig aterrar al món dels olis d'essencials fa ja un any i mig, de la mà d'una bona amiga, que feia mesos que me'n parlava! Va ser un mes de juny; sentint l'estiu a prop, sabent que venien dies llargs i temps en família per anar descobrint aquest món tots plegats.

Nosaltres i els olis essencials

I com ho vaig fer? Vaig invertir en el kit d'inici de Young Living i em vaig posar a olorar i investigar usos i propietats de cada un dels 12 olis que inclou el kit. A finals d'estiu ja havia esgotat l'oli d'espígol! Ja ho diuen que és l'oli essencial que t'hauries d'emportar a una illa deserta. :-). Ara, després de tots aquests mesos fent servir els olis essencials cada dia, ja sento que els tenim plenament integrats al nostre dia a dia i puc dir-vos que ens han ajudat en moltes situacions!
Per mi, el kit d'inici és una farmaciola aromàtica que m'ajuda a cuidar de l'ambient i la salut dels de casa d'una manera natural i amorosa. 

M'agrada pensar-ho tot com petits rituals: preparar el difusor, omplir-lo d'aigua, escollir els olis, engegar-lo, veure sortir el vapor fred i gaudir quan arriben les primeres notes d'olor.
El mateix passa quan preparo dilucions o sinergies per algú altre, que em sento una mica bruixa preparant pocions i m'encanta!
I el millor ritual sens dubte, són aquells cinc minuts de parar un moment i connectar amb algun dels meus tres quan em demanen que els faci un massatge: als peus, a les cames, a l'esquena, a la panxa... són estones de regal!

La nostra comunitat essencial

Durant aquest temps he anat compartint una mica la nostra experiència a través d'instagram, molt a comptagotes -:-), i he mantingut converses amb moltes de vosaltres que, encuriosides, us heu sentit atretes pels olis i les seves aplicacions. Algunes us heu animat amb el kit d'inici, d'altres amb un oli concret o amb un difusor i amb moltes seguim conversant.
És per això que m'he animat a crear el "Planeta d'Essències" una petita comunitat aromàtica per aquelles que us heu endinsat o us ve de gust endinsar-vos en aquest món aromàtic amb mi.
Al "Planeta d'Essències" podreu compartir dubtes i preguntar sense parar, compartirem i aprendrem juntes!! Perquè qualsevol procés ben acompanyades sempre és més fàcil, més divertit i millor! Jo estaré encantada d'acompanyar-vos des de la meva breu experiència i amb tot el que he anat aprenent al llarg d'aquest temps.

El logo

Encara que el "Planeta d'Essències" sigui un projecte petit el volia cuidar des del principi i per això vaig demanar a la Cèlia que em dissenyés un logo. Un logo rodó, que em servís per al grup de whatsapp, per la capçalera dels stories destacats dels olis i per un possible perfil d'instagram.
Com que m'agrada molt el seu estil i ja havíem treballat juntes pel logo de "El Club de les Mares Dignes" tenia clar que aquesta vegada tornaria a confiar en ella.
Uns quants mails després, amb proves de color, tipografies, etc... em vaig quedar encallada entre dos logos que m'agradaven a parts iguals. I així han passat unes quantes setmanes... que ja us deia que hi ha processos pels quals necessito un temps :-).

Finalment he decidit que avui, que és el meu sant, és un bon dia perquè aquest post, que fa setmanes que és a esborranys, vegi la llum. Un bon dia per presentar-vos el "Planeta d'essències" i per demanar-vos un cop de mà.
Us deixo aquí els dos logos finalistes i, tot i que diria que el tinc pràcticament decidit, m'encantaria saber la vostra opinió.
Que me'n dieu A o B?


Podeu deixar-me un comentari aquí o votar a l'enquesta que hi ha als stories d'instagram.
Com sempre... mil gràcies per ser a l'altra banda. Seguim!
Una abraçada aromàtica,
Carla


13 comentaris:

  1. Quines ganes de començar amb el grup! Com més probo més dubtes em surten. Sort en tinc dels teus aclariments. M'encanten els dos Carla. M'ho penso i ja votaré per l'Instagram.
    Com sempre et dic, gràcies per tot!

    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu!!! Sé que passa això dels dubtes, una comença i s'hi va trobant! Una abraçada Marta!

      Elimina
  2. Felicitats Carla!! Doncs a mi m’agrada més el logo A. M’encantaria aprendre més sobre els olis essencials!! Una abraçada!!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Enhorabona bonica! Doncs fa temps q et volia preguntar i el teu nou petit projecte em va com anell al dit! ;)
    Sobre els logos.. Molt macos.. El B mes corrent q el A, mes tradicional. El A mes original i poc recorrent pero el nom no llueix tant com laltre.. Votacio a IG. Un petonarro superwoman!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! Molta gent m'ha dit el mateix! Jo em decantava per l'A però potser me'l guardo per més endavant i engego amb el B. Abraçada graaaaan!

      Elimina
  5. Hola Carla!
    A mi m’agrada més el B!
    Fa temps que faig us dels olis essencials, i m’agradarà compartir experiències amb tu i la resta. A casa nostra tampoc falta l’oli d’espígol.
    Una abracada!
    Anna
    (TXETXA)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anna! Que bé compartir una altra cosa amb tu!

      Elimina
  6. Ostres... Que complicat.. Crec que l'A és més original però destaca tant bé el nom, que suposo que també és una mica del que es tracta. Et deixo votació a Ig. A mi m'agraden molt els olis per utilitzar-los com a remeis naturals! Et llegeixo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eira!!!! Mil gràcies bonica! Aviat faré un taller a Moviment Nat, potser seria el dia per reveure-ns?

      Elimina
  7. Carla! 1r els logos, votaré a IG, però després de mirar-los i remirar-los...el B crec, la corona de flors és molt bonica i el nom hi destaca més. Pel que fa als olis... tot i que he vist els teus posts suposo que, com tot, necessites estar engrescat per provar les coses i ara mateix a casa anem de corcoll...encara mirem de fer-ho encaixar tot per no semblar una colla de bogets que viuen junts. Si mai m'hi animo no dubtis que et faré servir de ;) Un petonàs!

    Clara

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clara!!! Mil gràcies guapa!!! I tant que t'entenc, cada cosa al seu temps! Ja dic jo que hi ha processos més llargs que altres i tot arriba quan ho ha de fer. Una forta abraçada!

      Elimina

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!